DE ALLERBESTE BOXSPRING ter wereld

Een boxspring van Serta is een boxspring op maat: tailor made en volgens uw wensen opgebouwd. Met een boxspring geeft u gemakkelijk een persoonlijke touch aan uw slaapkamer.

Slapen op een boxspring van Serta is een belevenis. Een op maat gemaakte ervaring die past bij de individuele eisen en wensen van elke slaper.

Bekijk alle boxsprings

DE BELEVENIS VAN SLAPEN OP EEN SERTA BOXSPRING


Slapen op een boxspring van Serta is een belevenis. Een op maat gemaakte ervaring die past bij de individuele eisen en wensen van elke slaper. De materialen van de boxspring vormen de basis, de voorwaarden voor telkens weer een goede nachtrust. Het design van Serta is stijlvol, vernieuwend, tijdloos. U kunt kiezen voor de uitstraling die bij u past. De hoofdborden en accessoires maken uw slaapbeleving compleet.

Een boxspring is opgebouwd uit een boxspringsonderstel, een boxspring- matras en vaak ook een topdekmatras. De combinatie van deze matrassen zorgt ervoor dat de ondersteuning van het lichaam beter te reguleren is dan met een enkele matras. Het gewicht wordt gelijkmatig verdeeld. Ook is de instap wat hoger en comfortabeler. Een boxspring is niet alleen hip en trendy, maar het slaapt bijzonder comfortabel.

DE VOORDELEN VAN EEN SERTA BOXSPRING

HANDGEMAAKT

Een Serta boxspring is handgemaakt. Vol passie worden de Serta producten in elkaar gezet. Deze sublieme afwerking maakt de hoofdborden uniek in z'n soort.

TOPKWALITEIT

Alle Serta boxsprings zijn ontworpen met oog vor detail. Unieke details die uw bed echt afmaken! Dit zorgt ervoor dat uw bed echt van topkwaliteit is.

STOFFERING

Kies uit de enorme stoffencolectie van Serta om uw eigen boxspringset samen te stellen. Met een brede collectie van ruim 500 stoffen is er altijd een Sertastof die aan uw wensen voldoet.

LUXURY

Alle Serta boxsprings zijn ontworpen met oog voor detail. Unieke details die uw bed echt afmaken! Dit zorgt ervoor dat uw bed echt van topkwaliteit is

ASSORTIMENT BOXSPRINGS