• SERTA CLASSICO ACTIE

    160 x 200 van € 3.700,- voor € 2.799,-

    Klik hier
  • De keuze van de beste hotels

    Serta is al decennialang hofleverancier bij meer dan 4.000 premium hotels wereldwijd

    Meer informatie

80 JAAR INNOVATIEF IN ULTIEM SLAAPCOMFORT

De slaap is een periode van rust waarin lichaam en geest herstellen van de dag. Slaap geeft ons nieuwe energie en zorgt ervoor dat we beter kunnen onthouden. Terwijl te weinig slaap ons vergeetachtig maakt, moe en slechtgehumeurd. Reden temeer om aandacht te besteden aan hoe we slapen! Een fijn bed en een goed matras scheppen de voorwaarden voor uitgerust opstaan. Weldadig voor onszelf, prettig voor onze omgeving.

Serta is een van de grootste merken ter wereld op het gebied van matrassen en boxsprings. Het merk heeft ruim tachtig jaar ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van innovatieve slaap systemen met een lange levensduur. Het gebruik van duurzame materialen staat garant voor kwaliteit, met aandacht voor mens en milieu. De hoogwaardige afwerking zorgt voor een luxe uitstraling.

In de slaapbranche is dit van oorsprong Amerikaanse merk, dat in Europa produceert, een opvallende verschijning. De meest toonaangevende hotels ter wereld kiezen al decennialang bewust voor het comfort en de uitstraling van Serta. Sinds 2013 is Serta verkrijgbaar in Nederland. Ook u kunt dus genieten van een echte Serta in uw eigen slaapkamer. Dat slaapt lekker!

image L
image R

een boxspring als een kunstwerk, dat slaapt als een symfonie.

Slapen op een boxspring van Serta is een bele­venis. Een op maat gemaakte ervaring die past bij de individuele eisen en wensen van elke slaper. De materialen van de boxspring vormen de basis, de voorwaarden voor telkens weer een goede nachtrust.

Het design van Serta is stijlvol, vernieuwend, tijdloos. U kunt kiezen voor de uitstraling die bij u past. De hoofdborden en accessoires maken uw slaapbeleving compleet.

Bekijk onze collectie boxsprings
image L

Iedere laag in de matras heeft zijn eigen functie.

Het Amerikaanse slaapcomfort is wereldwijd bekend. Vergeleken met andere slaap­systemen onderscheidt Serta zich door de uitgebalanceerde opbouw van de matrassen. De meerlaagse opbouw zorgt ervoor dat de ondersteuning en het comfort optimaal zijn.

Een matras is persoonlijk. Serta levert tientallen verschillende matrassen. Onze verkopers kunnen u deskundig adviseren, zodat u de matras kiest die perfect bij u past.

Bekijk onze collectie matrassens
Al onze matrassen worden op maat gemaakt van de allerbeste materialen
image L
image R

De allermooiste accessoires voor de uw slaapkamer

De inspiratie van de Serta-ontwerpers is niet gestopt bij de subliem comfortabele bedden. Wij beschikken over een uitgebreide collectie accessoires - van nachtkasjes en dekenkisten tot bedbanken en een keur aan poten - die speciaal ontworpen zijn om uw slaapkamer helemaal af te maken.

Bekijk alle accessoires