De beste accessoires voor uw boxspring

In de slaapkamer brengt u relatief veel tijd door met uw ogen dicht. Maar hoe heerlijk is het ontwaken in een harmonieuze omgeving. Uitgerust en fris wakker worden in een ruimte die qua kleur, stijl en omgeving één geheel vormt, is een perfecte start van uw dag.

Bekijk alle accessoires

DE perfecte start van uw nieuwe dag


Slapen op een boxspring van Serta is een belevenis. Een op maat gemaakte ervaring die past bij de individuele eisen en wensen van elke slaper. De materialen van de boxspring vormen de basis, de voorwaarden voor telkens weer een goede nachtrust. Het design van Serta is stijlvol, vernieuwend, tijdloos. U kunt kiezen voor de uitstraling die bij u past. De hoofdborden en accessoires maken uw slaapbeleving compleet. Een boxspring is opgebouwd uit een boxspringonderstel, een boxspring- matras en vaak ook een topdekmatras. De combinatie van deze matrassen zorgt ervoor dat de ondersteuning van het lichaam beter te reguleren is dan met een enkele matras. Het gewicht wordt gelijkmatig verdeeld. Ook is de instap wat hoger en comfortabeler. Een boxspring is niet alleen hip en trendy, maar het slaapt bijzonder comfortabel.

accessoires van topkwaliteit

HANDGEMAAKT

De producten van Serta worden handgemaakt waardoor de kwaliteit ervan altijd gegarandeerd kan worden.

PRAKTISCH

Naast dat de accessoires van Serta bijdragen aan de sfeer in uw interieur, zijn ze ook nog erg praktisch, zoals de storage banken met opbergruimte.

COMBINEREN

Uitgerust en fris wakker worden in een ruimte die qua kleur , stijl en meubilair één geheel vormt, is een perfecte start van uw dag.

HARMONIEUS

In de slaapkamer brengt u relatief veel tijd door met uw ogen dicht. Maar hoe heerlijk is het wakker worden in een harmonieuze omgeving.

ONZE collecties