Ervaar zelf de luxe met de
luxe dekbedden van Serta

Optimaal comfort met de dekbedden van Serta

Serta staat bekend als dé specialist in luxe hotel slaapcomfort. Een assortiment vol met kwalitatieve dekbedden gemaakt van de beste materialen. Geniet van de luxe hotelkwaliteit en droom heerlijk weg onder de dekbedden van Serta. De dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en diktes. Zo zit er altijd iets bij wat past bij jouw persoonlijke slaapbehoeften. 

 

Kwaliteitsklasse 1 label

De dekbedden van Serta zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, namelijk 100% nieuwe witte ganzendons en de fijnste batist van 100% mako-katoen. De afwerking is voorzien van een witte satijnen bies. Dit leidt tot een uitstekende kwaliteit van onze dekbedden en zorgt ervoor dat ze een kwaliteitsklasse 1 label dragen.

 

Het allerbeste ganzendons het hele jaar door

Met het 4-seizoenendekbed van Serta haalt u het beste in huis! Hoe fijn is het dat u het hele jaar uw dekbend kunt aanpassen aan het door u gewenste comfort. In de zomer gebruikt u het dunste deel, in de lente of herst het dikkere gedeelte en als het echt koud wordt koppelt u beide dekbedden eenvoudig aan elkaar.