De belevenis van slapen op een Serta matras bij Boonman Bedden in regio Den Bosch, Oss en Tilburg

Slapen op een boxspring van Serta is een op maat gemaakte ervaring die past bij de individuele eisen en wensen van elke slaper. De materialen van de boxspring vormen de basis, de voorwaarden voor telkens weer een goede nachtrust. Het design van Serta is stijlvol, vernieuwend en tijdloos.

Een boxspring is opgebouwd uit een boxspringonderstel, een boxspring matras en vaak ook een topdekmatras. De combinatie van deze matrassen zorgt ervoor dat de ondersteuning van het lichaam beter te reguleren is dan met een enkele matras. Het gewicht wordt gelijkmatig verdeeld. Ook is de instap wat hoger en comfortabeler.

De voordelen van een Serta matras

Opbouw
De onderste lagen van de matras geven het lichaam de juiste ondersteuning. De bovenste lagen staan garant voor het sublieme comfort.
Goed voor lichaam en geest
De uitgebalanceerde opbouw van de matrassen van Serta zorgen ervoor dat de ondersteuning en het comfort optimaal zijn.
Duurzaamheid
Duurzame en ademende materialen dragen bij aan een lange levensduur van al onze matrassen zonder enig verlies van slaapcomfort.
Naar eigen wens
Een matras is persoonlijk. Serta levert tientallen verschillende matrassen. Onze verkopers kunnen u deskundig adviseren zodat u het perfecte matras kiest.

American series matrassen

De matrassen in de American Series zijn ‘no-turn’ matrassen, de matras is aan één zijde te beslapen.De hoezen van de matrassen en topmatrassen zijn gemaakt van luxe damast. De matrassen uit de American Series zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Iedere uitvoering heeft zijn eigen specificaties.

 

Hiermee kunt u een matras samenstellen die volledig aansluit op uw persoonlijke slaapbehoefte.