Slaap lekker op de
boxsprings en matrassen van Serta

Boxsprings van Serta direct leverbaar uit voorraad

Bent u op zoek naar een nieuwe boxspring om je slaapkamer inrichting compleet te maken? Dan bent u bij Serta aan het juiste adres. Onze direct leverbare boxsprings: Express of Limited Series zijn de perfecte keuze als u op zoek bent naar een hoogwaardige slaapoplossing die snel bij u thuis kan worden geleverd.

 

De beste materialen

Onze boxsprings zijn ontworpen met aandacht voor comfort, kwaliteit en stijl. We gebruiken alleen de beste materialen en de nieuwste technologieën om u de best mogelijke slaapervaring te bieden. Onze uit voorraad leverbare boxsprings zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en afwerkingen, zodat u de perfecte match kunt vinden voor uw slaapkamer. Informeer bij uw verkoopadviseur voor de actuele beschikbare voorraad. 

 

vele maten direct beschikbaar

Wilt u snel een nieuwe boxspring in huis? De modellen binnen de Express en Limited Series zijn uit voorraad leverbaar. Wacht niet langer en geniet binnenkort van een goede nachtrust op uw nieuwe Serta boxspring.

Wij hechten veel waarde aan uw slaapcomfort en daarom bieden we een u hoge kwaliteit en kunt u vertrouwen dat u hier het jarenlang meegaat.