Ervaar het ultieme comfort van de
luxe boxsprings van Serta

Ultiem comfort voor een goede nachtrust met de elektrische boxsprings van Serta

Ontdek het ultieme comfort met de elektrische boxsprings van Serta. Onze boxsprings zijn speciaal ontworpen om de beste ondersteuning en comfort te bieden, zodat je kunt genieten van een goede nachtrust en energieker wakker wordt.  Of je nu op zoek bent naar een boxspring voor jezelf of voor jou en je partner, wij hebben een ruim assortiment aan maten en stijlen om aan jouw wensen te voldoen.

 

Geavanceerde technologie

Een elektrische boxspring wordt over het algemeen geleverd met een 2-motorige verstelling waarbij je met een druk op de knop het rug- en beengedeelte kunt verstellen. Iedere afstandsbediening bevat drie opties voor de verstelling van de boxspring: apart rug gedeelte, apart beengedeelte of tegelijkertijd rug- en beengedeelte. Daarnaast bestaat ook nog de 3-motorige verstelling waarbij met de draadloze afstandsbediening het hoofd- en nekgedeelte ook elektrisch kunnen worden bediend. Voor nog meer comfort, is een massagefunctie ook beschikbaar met verschillende niveaus in duur en intensiteit.

 

Stijlvolle designs

De boxsprings zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden niet alleen een uitstekende ondersteuning, maar ook een stijlvol design. Kies uit verschillende stoffen, kleuren en afwerkingen om een boxspring te vinden die past bij jouw persoonlijke smaak en interieur.

 

Voordelen van elektrische boxsprings
  1. Een elektrische boxspring verbetert het ligcomfort en maakt het gemakkelijker om in bed te lezen of tv te kijken.

  2. Het bed kan aangepast worden naar de gewenste slaappositie, waardoor een comfortabelere slaapervaring ontstaat.

  3. Door het verstellen van het beengedeelte ontstaat er een gevoel van maximale ontspanning.

  4. Een elektrische boxspring vergemakkelijkt het opstaan en biedt een rugsteun die het opstaan gemakkelijker maakt.

  5. Het opmaken van het bed wordt praktischer met een elektrische boxspring.

Bij Serta staat kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Daarom bieden wij een uitgebreide garantie en een professionele klantenservice die altijd klaarstaat om je te helpen bij vragen en eventuele problemen.