Ervaar het ultieme comfort van de
elektrische boxsprings van Serta

Ultiem comfort voor een goede nachtrust met de elektrische boxsprings van Serta

Ontdek het ultieme comfort met de elektrische boxsprings van Serta. Onze boxsprings zijn speciaal ontworpen om de beste ondersteuning en comfort te bieden, zodat u kunt genieten van een goede nachtrust en energieker wakker wordt. Of u nu op zoek bent naar een boxspring voor uzelf of voor u en uw partner, wij hebben een ruim assortiment aan maten en stijlen om aan uw wensen te voldoen.

Stijlvolle designs

De boxsprings zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden niet alleen een uitstekende ondersteuning, maar ook een stijlvol design. Kies uit verschillende stoffen, kleuren en afwerkingen om een boxspring te vinden die past bij uw persoonlijke smaak en interieur.

Geavanceerde technologie

Ga voor extra comfort met onze elektrisch verstelbare boxspring. Met behulp van de draadloze afstandsbediening kunt u de hoofd- en voetsteun eenvoudig verstellen. Een verstelbaar, elektrische boxspring is ideaal wanneer u graag leest of tv kijkt in bed. Ook biedt het u meer flexibilitiet in uw lighouding waardoor u altijd een comfortabele houding kunt vinden. Het in- en uitstappen wordt hierdoor ook een stuk makkelijker. De elektrische boxspring wordt met met krachtige stille motoren geleverd. Het elektrische frame is geintereerd in een aparte laag. Deze laag is volledig gestoffeerd in dezelfde luxe meubelstof als de boxspring waardoor niets zichtbaar is. 

Voordelen van elektrische boxsprings

  1. Een elektrische boxspring verbetert het ligcomfort en maakt het gemakkelijker om in bed te lezen of tv te kijken
  2. Het bed kan aangepast worden naar de gewenste slaappositie, waardoor een comfortabelere slaapervaring ontstaat
  3. Door het verstellen van het beengedeelte ontstaat er een gevoel van maximale ontspanning
  4. Een elektrische boxspring vergemakkelijkt het opstaan en biedt een rugsteun die het opstaan gemakkelijker maakt
  5. Het opmaken van het bed wordt praktischer met een elektrische boxspring

    Bij Serta staat kwaliteit en klanttevredenheid voorop!