Ervaar zelf de luxe op de
Amerikaanse boxsprings van Serta

Limited Series boxsprings van Serta

Bij Serta bieden we de Limited Series aan: stijlvolle, luxe boxsprings die direct uit voorraad leverbaar zijn. Onze Limited Series modellen zijn voorzien van matrassen en topdek matras en hebben een ongekende prijs-kwaliteitverhouding. Deze boxsprings zijn verkrijgbaar in drie verschillende stofkleuren en afmetingen.

 

Lage prijs en snelle levering

Serta staat bekend om de uitgesproken designs, duurzame kwaliteit en het gebruik van natuurlijke materialen. Normaal gesproken wordt iedere Serta boxspring op bestelling met de hand gemaakt. Hierdoor is er veel personalisatie mogelijk. Dit is echter anders bij de Limited Series boxsprings. Bij deze serie zijn vijf designs gekozen die in een aantal stoffen op voorraad zijn gemaakt. Door deze grotere oplage is de prijs lager dan ooit tevoren. Door deze voorraad is de levertijd ook enorm verkort en kun je dus zo snel mogelijk van je boxspring genieten. 

 

Ontdek de collectie van Serta

Dat het kopen van een boxspring een belangrijke investering is, begrijpen we bij Serta als geen ander. Daarom ben je van harte welkom bij een van onze dealers om de boxsprings in het echt te ervaren. De adviseurs helpen je bij het vinden van de juiste slaaphouding, comfort en ondersteuning. Wanneer je dit met een hoofdbord en stof uit de Limited Series combineert, slaap je de komende 10 jaar fantastisch.