Creëer een
stijlvolle slaapkamer met Serta

Ultiem hotelgevoel met Serta

Als je op een boxspring van Serta slaapt, ervaar je het ultieme hotelgevoel en geniet je van een heerlijke nachtrust dankzij de kwalitatieve materialen. Serta heeft een uitgebreid assortiment aan design opties met keuze uit 500 stoffen. Hierdoor kun je  altijd genieten van het mooie uiterlijk van de boxspring. 

 

Jarenlange ervaring

Met meer dan 90 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van duurzame en innovatieve slaapsystemen, staat Serta wereldwijd bekend om het Amerikaanse slaapcomfort. De evenwichtige matrassen van Serta onderscheiden zich van andere slaapsystemen vanwege de meerlaagse constructie die optimaal comfort en ondersteuning biedt. Het stijlvolle, innovatieve en tijdloze ontwerp van Serta geeft je de kans om de uitstraling te kiezen die het beste bij je past.

 

Grote namen

Als je ooit hebt geslapen in een Hilton of Mariott hotel dan heb je het comfort van Serta kunnen ervaren. Maar ook grote namen als de Bellagio hotel en Ceasars Palace in Las Vegas hebben de suites ingericht met een boxspring van Serta. Zo is 'High End' genieten in de Waldorf Astoria in New York niet heel moeilijk. Ook hier staan namelijk boxsprings van Serta.