Creëer een
Ontwerp op maat bij Serta

Breng je droomslaapkamer tot leven met de op maat gemaakte ontwerpen van Serta

Bij Serta maken we jouw droomslaapkamer werkelijkheid door onze ontwerpen op maat. De ontwerpen op maat bieden een ongekend niveau van personalisatie en keuze. Of je nou op zoek bent naar een trendy of klassiek ontwerp, met de vakkundigheid en creativiteit van Serta, voldoen we aan jouw wensen. Voor een complete make-over van je slaapkamer of alleen een op maat gemaakte boxspring, ben je bij Serta aan het juiste adres. 

 

Stressvrije ervaring

Samen met onze getalenteerde ontwerpers zet je jouw ideeën om in een fantastisch op maat gemaakt ontwerp. Er wordt van jouw slaapkamer een ruimte gecreëerd die helemaal is afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren. Serta streeft ernaar om jou een stressvrije ervaring te bieden. De expertise van onze installateurs zorgen voor de juiste uitvoering van het op ontwerp, zo kun je honderd procent ontspannen in je nieuwe slaapkamer. 

 

Met de hand gemaakt

Alle boxsprings van Serta worden op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt. Dit resulteert in prachtige details in het stoffeerwerk die met expertise werkelijkheid zijn gemaakt. Door onze collectie met meer dan 500 stoffen, is het mogelijk om de uitstraling van jouw bed volledig te personaliseren. Doordat de boxsprings met de hand gemaakt worden, zijn er verschillende maatwerk opties voor bijvoorbeeld een speciale afmeting van jouw matras. Met een boxspring van Serta ben je ervan verzekerd dat jouw op maat gemaakte bed helemaal is afgestemd op jouw persoonlijke behoeften.