Garantievoorwaarden Serta

Inleiding

Met de aankoop van een nieuw Serta product kiest u voor topkwaliteit, duurzaamheid en comfort. Ook wij kiezen hiervoor en doen er alles aan om u heerlijk uitgerust wakker te laten worden.

In deze garantievoorwaarden wordt u ingelicht over de topkwaliteit van uw Serta matras, boxspring en kussen. Daarbij geven wij u uitgebreide informatie over het gebruik om uiteindelijk jarenlang te genieten van de Serta producten.

Verder krijgt u advies om het optimale uit uw nachtrust te halen, waar u de eerste nachten rekening mee moet houden en hoe u uw Serta product op juiste manier moet onderhouden. 

 

Official Serta Dealer

Serta adviseert sterk om producten alleen bij erkende Serta Dealers te kopen. Op Serta producten die niet bij erkende Serta Dealers (fysiek of online) zijn aangeschaft en/of die niet door een erkende Serta Dealer zijn afgeleverd en gemonteerd, is de hier beschreven garantie niet van toepassing.

 

Serta garantie

De merknaam Serta staat borg voor duurzame kwaliteit producten. Serta maakt gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. Elk product wordt met de grootste zorg gefabriceerd en nauwkeurig gecontroleerd voordat het de fabriek verlaat. Op alle nieuwe Serta producten wordt standaard garantie gegeven. Deze garantie wordt gegeven door de offi cial Serta dealer die het betreffende product verkocht heeft; diens naam en adres zijn vermeld in de originele factuur.

 

Productregistratie

Vanaf 1 januari 2016 is de online productregistratie van onze producten komen te vervallen. U kunt altijd gebruik maken van onze standaard garantie op uw aangeschafte Serta product.