Al ruim 4.000 luxe hotels
kiezen voor Serta

Producent van het originele Serta matras

Al ruim 4.000 hotels over de hele wereld hebben gekozen voor een echt Serta matras. Dit komt omdat onze matrassen een geweldig comfort bieden en ze gaan jarenlang mee.

 

Unieke slaapervaring

U kunt zelf ook genieten van deze unieke slaapervaring. Serta heeft namelijk niet alleen matrassen van topkwaliteit, maar ook boxsprings van hetzelfde niveau. De producten van Serta worden gemaakt van 100% duurzame materialen en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

 

Een uitstraling die bij jou past

Bij Serta kunt u terecht voor een op maat gemaakte slaapervaring die past bij uw persoonlijke wensen. De boxsprings zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en kwalitatieve materialen. Zo kunt u uw slaapkamer de uitstraling geven die bij u past.

 

De nachtrust wordt een ware belevenis

Het draait bij Serta niet alleen om het uiterlijk van je bed. De producten zijn zo ontworpen om telkens weer de basis te vormen voor een goede nachtrust. Het comfort van onze matrassen en boxsprings is niet te vergelijken en zorgt voor een ware belevenis. Laat u verrassen door het uitgebreide assortiment en creëer uw eigen tailor made slaapervaring. Zo haalt u het gevoel van een hotelkamer naar uw eigen slaapkamer.