Maak uw boxspring compleet met de
topdekmatrassen van Serta

De finishing touch met de toppers van Serta

Bij Serta kunt u kiezen uit verschillende soorten toppers, deze toppers zijn de finishing touch om van vijf-sterren hotel comfort te kunnen genieten. Alle modellen zijn ca. 9 á 10 cm hoog en worden voorzien van een luxe damast tijk. Om voor iedereen een bijpassend comfort te vinden worden voor de toppers van Serta vier soorten schuim gebruikt:

 

HR Koudschuim topper

Koudschuim, ook wel bekend als High Resilience-schuim (HR-schuim), is een materiaal met een open celstructuur dat zorgt voor extra veerkracht. Koudschuim topmatrassen zijn hierdoor zeer duurzaam en bieden uitstekende ondersteuning. Bovendien is de vocht- en warmteregulatie van koudschuim topmatrassen van hoge kwaliteit.

 

Visco Traagschuim topper

Een visco topmatras is opgebouwd uit traagschuim, dat op lichaamswarmte reageert en zich daardoor uitstekend aanpast aan de vormen van uw lichaam. Dit resulteert in een comfortabele slaapervaring zonder drukpunten. De topmatras bevat drie lagen van Super Soft Eco Foam en verdeelt het materiaal over drie drukpunten, wat bijdraagt aan het comfort.

 

Pulse Latex topper

Dit topmatras past zich zeer goed aan aan de vormen van uw lichaam. Bij weinig belasting van het latex topmatras vindt er ook weinig aanpassing in het materiaal plaats. Wanneer het matras zwaarder belast wordt, zal het latex zich hieraan aanpassen. Een groot voordeel van latex topdekmatrassen is hun open celstructuur. Dit betekent dat alle delen van uw lichaam op de juiste manier worden ondersteund, waardoor u weinig of geen tegendruk voelt.

 

Gelfoam topper

Gelfoam topmatrassen bieden verschillende voordelen, waaronder een hygiënisch en aangenaam slaapklimaat. Een ander voordeel van deze topmatrassen is de innovatieve structuur, die zorgt voor optimale ventilatie en warmteregulering tijdens gebruik. Hierdoor past het topmatras zich aan de lichaams- en omgevingstemperatuur aan, wat resulteert in ontlasting van gewrichten en spieren en een betere bloeddoorstroming. Dit draagt bij aan een uitgeruste en verkwikte slaap.