American Series
Topmatrassen

Kies uit de vele mogelijkheden van Serta bij Nachtleven in regio Utrecht, Zeist en Houten

U kunt kiezen uit diverse uitvoeringen van de topmatras: HR koudschuim, Visco, Latex of Gelfoam. Voor de topmatrassen geldt dat u kunt kiezen voor een vaste topmatras of een afritsbare variant. De afritsbare topmatras kunt u seperaat van uw matras vervangen. Hiermee verlengd u de levensduur van uw matras. Deze topmatrassen hebben daarnaast als voordeel dat zij niet schuiven.

 

Wij bieden een ruim assortiment topmatrassen, zodat u een matras kan samenstellen die volledig aansluit op uw persoonlijke slaapbehoefte.

HR KOUDSCHUIM TOPMATRAS

Koudschuim wordt ook wel High Resilience-schuim (HR-schuim) genoemd. Door de open celstructuur neemt de veerkracht van het materiaal toe. Koudschuim topmatrassen zijn veerkrachtig en duurzaam. Daarnaast is de vocht- en warmteregulatie van koudschuim topmatrassen zeer goed te noemen.

Specificaties hr koudschuim

Materiaal
High Resilience-schuim, duurzaam
Hoogte
9/10cm
Kenmerken
Goede vocht- en warmte regulatie, perfecte ondersteuning, veerkrachtige schuimlaag

visco traagschuim topmatras

Visco topmatrassen bestaan uit traagschuim. Dit materiaal reageert op lichaamswarmte en kan zich daardoor perfect aanpassen aan de contouren van uw lichaam. Daardoor ervaart u in traagschuim geen drukpunten waardoor dit zeer comfortabel aanvoelt. 

In de topmatras zijn maar liefst drie verschillende lagen Super Soft Eco Foam verwerkt en is het materiaal over drie drukpunten verdeeld.

Specificaties visco traagschuim

Materiaal
Traagschuim, aanpassing aan contouren lichaam
Hoogte
9/10cm
Kenmerken
Reageert op lichaamswarmte, comfortabel ventilerend topmatras

pulse Latex topmatras

Dit topmatras kent een zeer goede aanpassing aan de vormen van het lichaam. Wanneer een latex topmatras weinig belast wordt, veroorzaakt dit ook weinig aanpassing in het materiaal. En wanneer een latex matras zwaar belast wordt, dan zorgt dit ook voor een zware aanpassing van het latex. Een ander groot voordeel van latex topdekmatrassen is dat latex een open celstructuur heeft.

Met andere woorden: al uw lichaamsdelen worden op een juiste manier ondersteund en u zult weinig tot geen tegendruk op uw lichaam voelen.

Specificaties pulse latex

Materiaal
Latex rubber, open cel rubber
Hoogte
9/10cm
Kenmerken
Sublieme ondersteuning, drukdempende werking op het lichaam

gelfoam topmatras

Een hygiënisch en aangenaam slaapklimaat is één van de voordelen van de Gelfoam topmatrassen. Een ander voordeel is de innovatieve structuur van deze topmatrassen. Het zorgt voor een optimale ventilatie en warmteregulering tijdens het gebruik. Op deze wijze past het topmatras zich aan naar lichaams- en omgevingstemperatuur. Hierdoor worden gewrichten en spieren ontlast waardoor u een betere bloeddoorstroming krijgt en uitgerust wakker wordt.

Specificaties gelfoam

Materiaal
Coolgel in schuim, innovatieve structuur, hygiënisch
Hoogte
9/10cm
Kenmerken
Optimale ventilatie en warmteregulering, past zich aan naar lichaamstemperatuur, superieure veerkrachtige ondersteuning