LIMITED SERIES VAN SERTA DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Profiteer nu van fijne actieprijzen op de gehele Limited Serie boxsprings van Serta. Geniet van hoogstaand comfort en een ruime keuze uit stoffen en kleuren! Maak uw slaapkamer helemaal af met de bijpassende voetborden en nachtkastjes. Kom naar een van onze dealers en onze experts helpen u graag verder!

 

SERTA LIGHTBOX KADO T.W.V. € 269,- BIJ AANKOOP VAN EEN LIMITED SEt BIJ Slaapwereld IN regio Bussum, Hilversum en Huizen!

De Limited series van Serta bestaat uit de collectie boxsprings York, Ligne, Magnifique en Classico (ook elektrisch verkrijgbaar). Al deze boxsprings hebben hun eigen kenmerken en gemaakt van de beste materialen voor de hoogste kwaliteit! Ga voor een klassieke look met de York, creëer rust in je slaapkamer met onze Ligne door de strakke belijning , een Scandinavische look and feel? Dat kan met de Magnifique, of misschien liever een klassiek bed in een modern jasje met de Classico. De Limited series zijn zorgvuldig samengesteld zodat er altijd een boxspring bij zit die aansluit bij jouw wensen!

Alle boxsprings zijn direct uit voorraad leverbaar in diverse kleuren en maten

Ontdek de actie boxsprings hieronder!
 

Serta Lightbox kado

Nu tijdelijk een Serta lightbox kado t.w.v. € 269,- bij aankoop van een boxspring uit onze Limited series! Maak snel een afspraak om gebruik te maken van deze actie!

 

Al onze Limited modellen zijn direct uit voorraad leverbaar in diverse kleuren en maten. 

 

Inhoud lightbox:

  • 2x in- en uitstapverlichting 
  • 2x hoofdbord verlichting