Direct leverbare luxe boxsprings

Bij Serta profiteert u nu van fijne actieprijzen op de gehele Limited Serie boxsprings van Serta. Geniet van hoogstaand comfort en een ruime keuze uit stoffen en kleuren! Maak uw slaapkamer helemaal af met de bijpassende voetborden en nachtkastjes. Kom naar de winkel in en we helpen u graag verder!

Luxury series
15% woonmaand korting
Luxury series
nieuwste modellen
Limited series
Voorraadactie

 

Luxe boxsprings Direct uit voorraad leverbaaR!

De Limited Serie van Serta bestaat uit de boxsprings YORK, LIGNE, MAGNIFIQUE en CLASSICO (ook elektrisch verkrijgbaar). Al deze boxsprings hebben hun eigen kenmerken. Zo waant u zich een ware prins of prinses met boxspring YORK, straalt LIGNE een stoer en rustig karater uit, boxspring MAGNIFIQUE is een prachtig bed met een strakke look en CLASSICO is een klassiek bed in een modern jasje. Bij Serta in zijn alle boxsprings te verkrijgen in verschillende formaten, kleuren en stoffen. 

Ontdek de actie boxsprings hieronder!
 

Limited Series

De Limited series van Serta bestaat uit de collectie boxsprings York, Ligne, Magnifique, Classico, Classico Electro en Brut. Al deze boxsprings hebben hun eigen kenmerken en gemaakt van de beste materialen voor de hoogste kwaliteit en direct uit voorraad leverbaar in drie verschillende kleuren en maten.

Luxury Series

Eindeloos combineren met de Serta luxury series, in tegenstelling tot de Limited series is er bij de Luxury series een ruime keus uit stoffen en kleuren. Stel je eigen unieke bed samen!