Ervaar zelf de luxe met de
beste boxsprings van Serta

Creëer een luxe uitstraling met de Amerikaanse boxsprings van Serta

Serta is van oorsprong Amerikaans en heeft al meer dan 90 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van vernieuwende slaapsystemen met een lange levensduur. Het is dan ook een van de grootste merken ter wereld op het gebied van boxsprings en matrassen. De kwalitatieve afwerking creëert een luxe uitstraling. 

 

Herstelmoment

Tijdens het slapen komt u tot rust en herstelt u van de afgelopen dag. Slaap heeft invloed op je humeur, vermoeidheid en de mate waarin je dingen kunt onthouden. Een boxspring van Serta geeft u nieuwe energie en zorgt voor een prettige slaapomgeving.

 

Unieke boxspring

Een Serta boxspring is zo ontworpen om een comfortabele slaapervaring te bieden. Het bed bestaat uit een box met veren die zorgt voor een luchtige en open structuur. Hierdoor kan het bed goed ademen en dit zorgt voor een maximale vochtregulatie. Zo slaapt u zelfs fris tijdens de warme zomermaanden. De bedden van Serta bestaans uit een combinatie van een boxspring en een zeer comfortabel matras. Daarnaast biedt een Serta boxspring ultieme ondersteuning voor uw lichaam, omdat de vele veren in de box zorgen voor ondersteuning op verschillende drukpunten. Waardoor rug- en nekklachten worden voorkomen.

 

De beste kwaliteit

Serta's producten worden met de hand vervaardigd, wat bijdraagt aan de hoge kwaliteit. Als u een Serta bed koopt, kunt u er zeker van zijn dat uw slaapcomfort en kwaliteit van topklasse krijgt. Mensen die eenmaal een Serta bed hebben ervaren, willen niets anders meer. De uitstekende kwaliteit van de producten in combinatie met de garanties zorgen ervoor dat de boxsprings jarenlang meegaan.