Serta is

 

'S WERELDS BESTE MATRAS

 

 

DE KEUZE VAN DE BESTE HOTELS

 

 

TAILOR MADE, COMFORT AND LUXURY

OFFICIAL SUPPLIER

de favoriet van premium hotels

In de slaapbranche is ons van oorsprong Amerikaanse merk, dat in Europa produceert, een opvallende verschijning. De meest toonaangevende hotels ter wereld kiezen al decennialang bewust voor het comfort en de uitstraling van Serta. Inmiddels zijn dit al meer dan 4000 hotels!

 

Sinds 2013 is Serta verkrijgbaar in Nederland en kunt u het luxe hotelgevoel thuis ervaren.

De voordelen van een serta boxspring

's werelds beste matras
Het Amerikaanse slaapcomfort is wereldwijd bekend en dat is niet voor niks! De uitgebalanceerde opbouw van Serta matrassen zorgt voor optimale ondersteuning en comfort.
LUXE EN COMFORT
Serta draagt bij aan de sfeer in uw interieur, en tilt uw slaapkamer naar een hoger niveau, daarnaast is Serta ook enorm praktisch met de bijpassende nachtkasten en storage banken
tailor made
Serta producten worden met de hand voor u op maat gemaakt. Vol passie worden de producten in elkaar gezet. Deze sublieme afwerking maakt de producten uniek in z'n soort.
SPANT DE KROON IN UW SLAAPKAMER
Bij Serta kunt u terecht voor de complete inrichting van uw slaapkamer. Van de boxspring tot het matras en van nachtkastjes tot het bedtextiel.

SERTA: gespecialiseerd in slapen

De slaapkamer heeft geen geheimen voor ons. Als een van de grootste merken ter wereld in matrassen en boxsprings, zijn we gespecialiseerd in de inrichting van slaapkamers en suites. Daarover adviseren we u graag. Serta heeft ruim 90 jaar ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van innovatieve slaapsystemen met een lange levensduur. Duurzame materialen staan garant voor kwaliteit en kenmerken onze aandacht voor mens en milieu. De hoogwaardige afwerking zorgt tegelijkertijd voor een luxe uitstraling. Met Serta maakt u van de slaapkamer een pronkstuk.