Laat u adviseren door onze
Deskundige slaapadviseurs

Een passende boxspring met persoonlijk advies bij serta

Uw slaapkamer is de plek waar u tot rust moet komen, het is dus belangrijk om het juiste bed te vinden. De boxspring die past bij uw voorkeuren en wensen.

 

Gepersonaliseerde boxspring

Omdat elk persoon uniek is, biedt Serta een ruime verzameling aan opties en mogelijkheden tot personalisatie. Er is keuze uit diverse stoffen, designs en kleuren. Zo geeft u uw boxspring een persoonlijke touch, zodat het past bij uw interieur. 

 

Antwoord op al uw vragen

Met productadvies van de deskundige adviseurs van Serta helpen we u graag verder met al uw vragen over bijvoorbeeld bedden, matrassen en beddengoed. De adviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de boxspring die bij u past. Of het nu gaat om de stevigheid van het matras, de hardheid of zachtheid van het kussen of het type vering.  Serta staat bekend om het gebruik van vernieuwende technologieën. Onze adviseurs zijn op de hoogte van alle nieuwste trends en innovaties, zo kunnen we u altijd het beste advies geven.

Om persoonlijk advies te krijgen over onze boxsprings kunt u contact met ons opnemen. We ontdekken samen hoe we u kunnen helpen bij het vinden van het juiste bed voor uw slaapkamer, om de ruimte te creëren die past bij uw wensen.