Creëer een
Ontwerp op maat bij Serta

Een passende boxspring met persoonlijk advies bij serta

Je slaapkamer is de plek waar je tot rust moet komen, het is dus belangrijk om het juiste bed te vinden. De boxspring die past bij jouw voorkeuren en wensen.

 

Gepersonaliseerde boxspring

Omdat elk persoon uniek is, biedt Serta een ruime verzameling aan opties en mogelijkheden tot personalisatie. Er is keuze uit diverse stoffen, designs en kleuren. Zo geef je jouw boxspring een persoonlijke draai zodat het past bij jouw interieur. 

 

Antwoord op al je vragen

Met het productadvies van de deskundige adviseurs van Serta helpen we je graag verder met al jouw vragen over bijvoorbeeld bedden, matrassen en beddengoed. De adviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de boxspring die bij je past. Of het nu gaat om de stevigheid van het matras, de hardheid of zachtheid van het kussen of het type vering.  Serta staat bekend om het gebruik van vernieuwende technologieën. Onze adviseurs zijn op de hoogte van alle nieuwste trends en innovaties, zo kunnen we je altijd het beste advies geven.

Om persoonlijk advies te krijgen over onze boxsprings kun je contact met ons opnemen. We ontdekken samen hoe we je kunnen helpen bij het vinden van het juiste bed voor jouw slaapkamer, om de ruimte te creëren die past bij jouw wensen.