Always Comfortable
MASTERPIECE COLLECTION

staat garant voor comfort

De drie soorten matrassen Memphis, Detroit en Toledo, vormen samen de Masterpiece Collection. Deze matrassen hebben zich in vele hotels wereldwijd reeds bewezen en zijn een aanwinst voor iedere slaapkamer. In de matrassen worden uitsluitend hoogwaardige materialen toegepast. De matrassen zijn niet keerbaar en progressief opgebouwd. In combinatie met de uitstekende opbouw van de diverse lagen zorgt dit voor een ultiem slaapcomfort. Zo komt uw lichaam maximaal tot rust. Uw spieren ontspannen en u slaapt dieper. Dat is nog eens uitgerust wakker worden!

Wij zijn van mening dat wanneer u begint met het kopen van matrassen, u zich gesteund en ontspannen moet voelen. Daarom bevordert Serta al 90 jaar de kunst van comfort.

MASTERPIECE MEMPHIS

De Memphis matras biedt de goede ondersteuning van een pocketveermatras, gecombineerd met een comfortabele toplaag van Pulse latex. Deze toplaag is veerkrachtig en zorgt voor een goede ondersteuning van uw lichaam.

Daarnaast past de matras zich uitstekend aan op de contouren van uw lichaam. De hoes is doorstikt met een laag zachte wol.
 

Verkrijgbaar in de comfortabele hardheden Medium en Firm.

Specificaties | MASTERPIECE MEMPHIS

Materiaal
Serta PillowSoft Foam, Comfort layer Pulse latex, Serta HR Support Foam
SYSTEEM
5-zone Pocketspring interieur
Luxe hoes
Doorstikt met wol
Comfortable hardheden
Keuze uit: Medium of Firm
Masterpiece Collection
Deze matrassen hebben zich in vele hotels wereldwijd reeds bewezen

MASTERPIECE Detroit

De Detroit matras is voorzien van zowel Visco Memory Foam als ook een laag actieve Gel Infused Memory Foam. Dit schuim zorgt voor een verkoelend effect, wat ervoor zorgt dat de warmte die ontstaat tijdens het slapen snel wordt afgevoerd in de matras.

Daarnaast past de matras zich uitstekend aan op de contouren van uw lichaam. De hoes is voorzien van New Zealand wol en luxe zijde, wat garant staat voor heerlijke nachten.
 

Verkrijgbaar in de comfortabele hardheden Medium en Firm.

Specificaties | MASTERPIECE DETROIT

Materiaal
Serta PillowSoft Foam, Serta Cool Visco Foam, Gel infused Memory Foam, Serta HR Support Foam
SYSTEEM
5-zone Pocketspring interieur
Luxe hoes
Doorstikt met New Zealand wol en luxe zijde
Comfortabele hardheden
Keuze uit: Medium of Firm

Masterpiece Toledo

De Toledo matras is de absolute top in de Masterpiece Collection. Deze matras heeft alles wat een matras kan hebben! Bovenop het pocketveer interieur bevindt zich een extra laag minipockets. De matras is afgedekt met zowel Visco Memory Foam als ook een laag actieve Gel Infused Memory Foam. Dat zorgt ervoor dat de warmte die ontstaat tijdens het slapen snel wordt afgevoerd in de matras.

Al deze materialen zorgen voor een optimale ondersteuning van uw lichaam. De hoes is voorzien van New Zealand wol en luxe zijde, wat garant staat voor een heerlijk comfort en een luxe uitstraling.

Verkrijgbaar in de comfortabele hardheden Medium en Firm

Specificaties | MASTERPIECE TOLEDO

Materiaal
Minipocket afdeklaag, Serta PillowSoft Foam, Serta Cool Visco Foam Gel infused Memory Foam, Serta HR Support Foam
SYSTEEM
5-zone Pocketspring interieur
Luxe hoes
Doorstikt met New Zealand wol en luxe zijde
Comfortabele hardheden
Keuze uit: Medium of Firm