Het ALLERBESTE matras ter wereld

Het Amerikaanse slaapcomfort is wereldwijd bekend. Vergeleken met andere slaapsystemen onderscheidt Serta zich door de opbouw van de matrassen.

Bekijk alle matrassen

DE BELEVENIS VAN SLAPEN OP EEN SERTA matras


Slapen op een boxspring van Serta is een belevenis. Een op maat gemaakte ervaring die past bij de individuele eisen en wensen van elke slaper. De materialen van de boxspring vormen de basis, de voorwaarden voor telkens weer een goede nachtrust. Het design van Serta is stijlvol, vernieuwend, tijdloos. U kunt kiezen voor de uitstraling die bij u past. De hoofdborden en accessoires maken uw slaapbeleving compleet.

Een boxspring is opgebouwd uit een boxspringonderstel, een boxspring- matras en vaak ook een topdekmatras. De combinatie van deze matrassen zorgt ervoor dat de ondersteuning van het lichaam beter te reguleren is dan met een enkele matras. Het gewicht wordt gelijkmatig verdeeld. Ook is de instap wat hoger en comfortabeler. Een boxspring is niet alleen hip en trendy, maar het slaapt bijzonder comfortabel.

DE VOORDELEN VAN EEN SERTA matras

OPBOUW

De onderste lagen van de matras geven het lichaam de juiste ondersteuning en de bovenste staan garant voor het sublieme comfort.

MATERIALEN

Duurzame en ademende materialen dragen bij aan een lange levensduur van al onze matrassen zonder enig verlies van slaapcomfort.

ONDERSTEUNING

De uitgebalanceerde opbouw van de matrassen van Serta zorgen ervoor dat de ondersteuning en het comfort optimaal zijn.

PERSOONLIJK

Een matras is persoonlijk. Serta levert tientallen verschillende matrassen. Onze verkopers kunnen u deskundig adviseren zodat u het perfecte matras kiest.

Onze matrassen series

Vind uw serta dealer

Vind snel een Serta Dealer bij u in de buurt.