Uw persoonlijke slaapbehoefte
vormt de basis voor uw matras

De juiste ondersteuning voor jouw lichaam met de luxe matrassen van Serta

Een boxspring van Serta past bij de persoonlijke behoeften en wensen van elke slaper. De boxsprings van Serta zijn opgebouwd uit een boxspring onderstel, een matras en een topdekmatras of alleen een matras. Het combineren van deze matrassen zorgt voor ondersteuning van het lichaam en dit is beter te reguleren dan met een enkele matras. De instap is wat comfortabeler en hoger en het het gewicht wordt gelijkmatig verdeeld.


 

Voordelen van Serta luxe matrassen

  1. De opbouw van de Serta matrassen is zo ontworpen dat de onderste lagen het lichaam de juiste ondersteuning geven en de bovenste lagen zorgen voor subliem comfort. 

  2. Een uitgebalanceerde opbouw zorgt voor optimale ondersteuning en comfort, wat goed is voor zowel het lichaam als de geest. 

  3. De matrassen zijn gemaakt van duurzame en ademende materialen die bijdragen aan een lange levensduur zonder verlies van slaapcomfort. 

  4. Een matras is persoonlijk en daarom biedt Serta tientallen verschillende opties aan, zodat u het perfecte matras kunt kiezen met deskundig advies van onze verkopers

 

American & Luxury Series 

De matrassen in de American & Luxury Series van Serta zijn ontworpen als 'no-turn' matrassen, wat betekent dat ze aan één zijde beslapen kunnen worden. De matrashoezen en topmatrashoezen zijn gemaakt van luxe damast. Er zijn drie verschillende uitvoeringen beschikbaar, elk met hun eigen specificaties. Dit biedt de mogelijkheid om een matras samen te stellen die volledig aansluit op uw persoonlijke slaapbehoeften.